Digital Competitive

Digital Competitive is een zekerheid binnen het webcompartiment. U steunt op een stevige bron van ervaring binnen de vele verschillende domeinen van uw ditigale activiteiten en kan steeds uitgaan van een partner die voldoet aan het klantgerichte WEB principe.

Met Digital Competitive neemt u de capaciteit in huis om een totaaloplossing te bieden aan uw behoeften. Niet enkel uw website, maar ook alle andere aspecten van het digitale platform worden voor u perfect klaargestoomd van begin tot eind.

Uw eigen website kopen

Een eigen website brengt zichtbaarheid aan uw activiteiten. In de digitale wereld die we op vandaag geworden zijn, kan je niet meer zonder. Een website moet mooi en aantrekkelijk zijn, maar ook gebruiksvriendelijk voor bezoekers. Het aanpassen van gegevens op de website kan eenvoudig, zonder enige vorm van kennis, en dit alles dankzij een krachtig CMS systeem. Met Digital Competitive ben je zeker van een eenvoudige werking dankzij Drupal, het meest gebruikte CMS systeem voor bedrijven. De stijle leercurve in development van Drupal zorgt er voor dat enkel de beste developers op uw website ingezet worden, en u steeds de zekerheid hebt dat uw website in goede handen is.

Waar vind ik de beste webspace?

Om uw website vanaf het internet te kunnen bereiken, dient hier ruimte voor te worden gehuurd. De zoektocht in een goede hosting provider is niet altijd eenvoudig. Met Digital Competitive wordt dit alles een fluitje van een cent. U hoeft nooit meer te zoeken naar een provider, want DICOM verzorgt zelf de hosting van uw website. Veelal gaan bedrijven op zoek naar een goedkoop alternatief voor de grote hostingbedrijven, maar dat gaat steeds ten koste van kwaliteit.

Het is belangrijk af te wegen hoeveel uw website van uw server zal vereisen. Met onze ervaring in hosting kiest Digital Competitive het voor u meest optimale pakket, en kan uw website samen met uw onderneming groeien naar een maximaal aan rendement. U heeft nooit meer last van extra kosten, want met Digital Competitive heeft u een rechtstreekse hosting partner en dient u geen tussenpartijen aan te spreken om uw website online te plaatsen.

Hoe komt mijn website hoger in google? SEO!

Uw vindbaarheid op het wereldwijde web wordt in de sector vaak omschreven door Search Engine Optimalisation, ook wel bekend onder de term SEO. Voor veel bedrijven is SEO nog een groot geheim. Een heel groot aantal gespecialiseerde bedrijven werkt jammer genoeg nog steeds vanuit een visie die reeds enkele jaren verouderd is. Search Engine Optimalisation staat namelijk niet stil, en bedrijven zoeken steeds naar nieuwe manieren om weer net dat tikkeltje hoger te scoren dan hun concurrenten.

Dankzij de jarenlange ervaring en het continue ontwikkelen en vernieuwen van ideeën kan Digital Competitive u dan ook een ijzersterke garantie bieden tot een optimale SEO ranking. Vaak wordt in de SEO sector gebruik gemaakt van tijdelijke stijgingen in uw vindbaarheid, die een blijvende kost tot gevolg heeft. Met Digital Competitive beschikt u over een partner die meedenkt met u over uw financiële mogelijkheden. DICOM gaat uit van het verhogen van het potentieel van uw website, maar biedt ook directere alternatieven aan. Een combinatie van de verschillende methoden zorgt voor een uitermate stevige SEO ranking die uw bedrijf alle recht toekomt.