Theme Development

Na overleg over het design geeft u groen licht voor de laatste fase in het ontwikkelen van uw website: de development fase. In deze fase wordt het design uitgewerkt tot een werkende website, een theme zoals wij dit noemen. Want uw website moet ten allen tijde eenvoudig te beheren én te vernieuwen zijn. Digital Competitive gaat uit van een standaardisatie, waarop enkel het thema dient veranderd te worden als u de website wil vernieuwen. Daarom werken wij met het krachtige CMS systeem Drupal.

Het drupal systeem zal de volledige werking achter de schermen verzorgen, en bezoekers van uw website zien enkel het thema dat wij er opleggen. De grafische schil. Het grote verschil met het design echter, is dat in deze fase ook de functionaliteiten worden toegevoegd.

Digital Competitive werkt aan de hand van een modulair systeem. Dit wil zeggen dat naast uw thema, wij ook potentiële uitbreidingen voorzien die volledig onafhankelijk werken van het thema zelf. Zo hoeft u deze onderdelen niet steeds opnieuw te ontwikkelen bij het maken van een website, maar hoeft u enkel de bestaande modules te implementeren, en zo voldoen wij ook perfect aan één van de grootste basisprincipes binnen het webdevelopen: Less is more!