Sportbeat

"We zochten lang naar een Sportbeat waardige partner, en met Digital Competitive vonden we er eindelijk één. De website voldoet aan alle facetten waar een professionele website aan moet voldoen. Ze is snel gemaakt en simpel aan te passen." - Sportbeat

Sportbeat is een media bedrijf met een grote naam in de sportwereld. Het videobedrijf van Ives Van Rompaey is hofleverancier bij Sporza, Telenet, Proximus en verschillende regionale zenders voor een aantal sportcompetities.

"Vanaf het moment dat de website online ging, kregen we meteen positieve reacties vanuit de hele sportwereld." - Sportbeat

Met de geplande uitbreidingen in het sportseizoen 2016/2017 kon Sportbeat niet anders dan ook het digitale medium stevig te verbeteren. De website was verouderd en dus dringend toe aan vernieuwing. Sportbeat moest naast TV ook online een belangrijke speler worden.

"Een website nodig? Twijfel niet en geef het in handen van professionals: Digital Competitive! Wij zijn alvast een klant voor het leven." - Ives Van Rompaey (Zaakvoerder Sportbeat)

Voor de vernieuwingen aan de digitale structuur sloot Sportbeat de handen in elkaar met Digital Competitive. De website werd ontwikkeld met een eenvoudig te hanteren CMS systeem waardoor aanpassingen op de webstek kinderspel werden. Ook voor de hosting van de website vertrouwt Sportbeat sindsdien op de knowhow van DICOM.

Bezoek sportbeat.be