Lancering website: Sportbeat

Lancering nieuwe website Sportbeat door Digital Competitive

Vandaag kondigde Sportbeat met grote trots haar nieuwe website aan. Voor de ontwikkeling van de nieuwe website beroepte Sportbeat zich op de ervaring en deskundigheid van Digital Competitive. Een goede samenwerking waarna de partners vandaag met succes de website aan het publiek bekend maakten.

Sportbeat is een belangrijke naam binnen de sportwereld. Met een ruime ervaring op vlak van videobeelden brengt Sportbeat al enkele jaren de iets minder gekende sporten in ieders woonkamer. Elke sport heeft zijn doelpubliek, en dat bewijzen de kijkcijfers van Sportbeat TV.

Binnen het portfolio van Sportbeat vinden we verschillende sporten terug die een duidelijke opmars maken aan populariteit. Onder andere futsal, handbal, korfbal en vrouwenvoetbal passeren de revue. Een groot gamma met wekelijks tientallen wedstrijden die op beeld worden gebracht.

Sportbeat is onder andere partner van Sporza, Telenet, Proximus en een hele reeks regionale TV zenders. Jaar na jaar ziet het videobedrijf zijn partnerbestand groeien, een nieuwe website kon dus niet lang meer uitblijven.

Bezoek Sportbeat op www.sportbeat.be.