My HomeTeam

"Met Digital Competitive vonden we de ideale partner voor onze website. De website ziet er eenvoudig, toch professionele uit en was bovendien in geen tijd beschikbaar." - Manager My HomeTeam

My HomeTeam is een uniek concept wereldwijd. Het biedt sportclubs een totaalpakket van website én mobiele applicatie gemaakt op de noden voor een sportclub.

"Naast de website hebben we ook een goede samenwerking met Digital Competitive rond de servers & webhosting voor ons project" - Medewerker My HomeTeam

Omdat clubs het steeds moeilijker krijgen de touwtjes aan elkaar te knopen, kwam Digital News Agency op de proppen met een splinternieuw idee: Een betaalbaar alternatief voor de huidige websites van sportclubs, met daarbovenop een integratie in de nieuwe media: mobiel.

"De website was snel klaar en zonder enige issues. Zelden zo'n service ontvangen." - Zaakvoerder My HomeTeam

Voor de lancering van het splinternieuwe project werd beroep gedaan op de kennis van Digital Competitive. Met de aanmaak van een website aangedreven vanuit een sterk CMS systeem vestigde My HomeTeam zich op het digitale platform, klaar om de markt over te nemen. Ook voor de hosting van de website én die van alle projecten werkt My HomeTeam nauw samen met Digital Competitive.

Bezoek My HomeTeam