Search Engine Optimization

Zichtbaarheid op Google, het is een must voor elk zichzelf respecterend bedrijf of individu met een website. Maar niet enkel Google is een belangrijke zoekmachine, ook andere zogenaamde Search Engines zijn heel belangrijk. Denk maar aan Bing, de zoekmachine van één der werelds meest bekende bedrijven, Microsoft.

Zoals her en der wel eens wordt gequote: "The best place to hide a dead body, is page 2 of Google's search results." En niets is minder waar, want volgens een onderzoek door 'van Deursen & van Dijk' in 2009 kijken maar liefst 91% van alle Google gebruikers niet verder dan pagina 1, en zou zelfs slechts 1 op 2 gebruikers interesse tonen in websites die niet op de eerste drie posities plaatstvinden. Een niet mis te verstane boodschap als het aankomt op zichtbaarheid in de zoekmachines.

SEO, ook wel Search Engine Optimization genaamd, is dan ook niet meer weg te denken in onze huidige cultuur. Voor veel mensen is het mysterie van SEO echter nog één groot vraagteken. Daarom biedt Digital Competitive u haar diensten aan om gebruik te maken van de uitgebreide knowhow in ons team van SEO Experts.