Webdevelopment

Een website is een digitale voorstelling van uw bedrijf. In het huidige tijdperk kan een zichzelf respecterend bedrijf gewoon niet meer zonder. Maar een website bouwen blijkt niet zo eenvoudig en daarom helpt Digital Competitive u graag.

Onze experts werken volgens een vaste structuur die wij het WEB-principe noemen. Wireframe - Example - Browser. De methodiek is zeer eenvoudig, en bestaat eigenlijk uit 3 development en design fases. Voor elke fase wordt een feedback moment ingelast met de opdrachtgever.

Vooreerst bekijken onze analisten samen met de klant wat diens exacte wensen zijn. Deze analyse wordt uitgewerkt tot een Wireframe, dit kan je het beste vergelijken met een geschetste vorm van uw website, waarop reeds de verschillende functionaliteiten van de website worden aangetoond. Na de Wireframe fase ontvangt de opdrachtgever het resultaat en geeft feedback waar nodig. Indien het Wireframe niet aan de verwachtingen van de klant voldoen, zal de Wireframe fase herstart worden tot wanneer alle partijen volledig tevreden zijn met het voorbeeld.

Eenmaal het Wireframe is geaccepteerd door de klant, wordt een kleine herbudgettering opgestart. Indien het Wireframe verschillend is dan de oorspronkelijke verwachtingen van de klant, wensen wij steeds de klant op voorhand in te lichten van mogelijks afwijkende kosten dan deze origineel ingepland. Zo heeft u als klant steeds een duidelijk beeld over de kosten, en ontvangt u geen onvoorziene verrassingen aan het eind van de rit. Zodra ook op vlak van budgettering een akkoord bereikt werd, start de Example fase. In deze fase wordt het wireframe in een grafische vorm gegoten. Onze grafici maken een design dat u een duidelijk beeld geeft hoe de website er precies uitziet. In deze fase komt het design dus echt tot leven, met kleuren en details.

Tot slot wordt ook na de Example fase een feedback moment georganiseerd, en wordt het vooropgestelde budget herbekeken. Zodra ook hier het licht op groen wordt gezet, zorgen onze developers dat uw design verwerkt wordt tot een website die kan worden geopend vanuit uw internet browser.